Presented By O’Reilly and Intel AI
Put AI to work
April 10-11, 2018: Training
April 11-13, 2018: Tutorials & Conference
Beijing, CN
 
紫金大厅B(Grand Hall B)
Add 用于自动驾驶的机器学习 to your personal schedule
09:00 用于自动驾驶的机器学习 Erran Li (Uber ATG)
13:30
报告厅(Auditorium)
Add Getting up and running with TensorFlow to your personal schedule
09:00 Getting up and running with TensorFlow Yufeng Guo (Google)
Add Deep reinforcement learning tutorial to your personal schedule
13:30 Deep reinforcement learning tutorial Arthur Juliani (Unity Technologies), Leon Chen (Unity Technologies)
多功能厅2(Function Room 2)
Add 基于Apache Spark及BigDL运行分布式Keras to your personal schedule
09:00 全天教学辅导课 基于Apache Spark及BigDL运行分布式Keras Zhichao Li (Intel)
多功能厅8A+B(Function Room 8A+B)
Add Bringing AI into the enterprise to your personal schedule
09:00 DAY-LONG TUTORIAL Bringing AI into the enterprise Kristian Hammond (Northwestern Computer Science)
12:30 午餐 由Intel赞助 (Lunch sponsored by Intel) | Room: 彩虹厅及国际厅 (Rainbow Room & Ballroom)
07:30 早咖啡服务 (Morning Coffee and Tea Service) | Room: 1楼序厅(1st Floor Foyer)
10:30 上午茶歇 (Morning Break) | Room: 1楼序厅(1st Floor Foyer)
15:00 下午茶歇 (Afternoon Break) | Room: 1楼序厅(1st Floor Foyer)
09:00-12:30 (3h 30m) 实施人工智能 (Implementing AI), 模型与方法 (Models and Methods) 运输与物流 (Transportation and Logistics)
用于自动驾驶的机器学习
Erran Li (Uber ATG)
尽管最近人工智能等领域取得了很多的进展,但自动驾驶里的主要问题(不管是基础研究还是工程应用上的挑战)离完全被解决还有很大的距离。Erran Li将会探索自动驾驶所用的机器学习的基础,并讨论目前相关工作的进展。
13:30-17:00 (3h 30m)
Session
09:00-12:30 (3h 30m) 实施人工智能 (Implementing AI), 模型与方法 (Models and Methods), 英文讲话 (Presented in English) 深度学习(Deep Learning)
Getting up and running with TensorFlow
Yufeng Guo (Google)
Yufeng Guo walks you through training a machine learning system using popular open source library TensorFlow, starting from conceptual overviews and building all the way up to complex classifiers. Along the way, you'll gain insight into deep learning and how it can apply to complex problems in science and industry.
13:30-17:00 (3h 30m) 实施人工智能 (Implementing AI), 模型与方法 (Models and Methods), 英文讲话 (Presented in English) 增强学习(Reinforcement Learning)
Deep reinforcement learning tutorial
Arthur Juliani (Unity Technologies), Leon Chen (Unity Technologies)
Recently, computers have been able to learn to play Atari games, Go, and first-person shooters at a superhuman level. Underlying all these accomplishments is deep reinforcement learning. Arthur Juliani and Leon Chen lead a deep dive into reinforcement learning, from the basics using lookup tables and GridWorld all the way to solving complex 3D tasks with deep neural networks.
09:00-17:00 (8h) 实施人工智能 (Implementing AI), 模型与方法 (Models and Methods) 深度学习(Deep Learning)
基于Apache Spark及BigDL运行分布式Keras
Zhichao Li (Intel)
深度学习技术的进步继续推动数据分析和机器学习的演变,推进人工智能的全新应用。作为最受欢迎的上层神经网络 API 之一,Keras 可帮助企业轻松、快速地进行原型构建,并支持多个后端,包括 TensorFlow 和 Theano。在本演讲中,我们将展示如何将 Keras 无缝集成在 BigDL(Apache Spark 的一种分布式深度学习框架)中,以便用户通过运行分布式 Keras 在基于英特尔® 至强® 处理器的现有 Hadoop/Spark 集群上进行训练、微调或大规模推理。
09:00-17:00 (8h) 英文讲话 (Presented in English) 传媒、广告、娱乐 (Media, Advertising, Entertainment), 制造业与工业自动化 (Manufacturing and Industrial Automation), 设计AI平台(Designing AI platforms), 金融服务 (Financial Services)
Bringing AI into the enterprise
Kristian Hammond (Northwestern Computer Science)
Even as AI technologies move into common use, many enterprise decision makers remain baffled about what the different technologies actually do and how they can be integrated into their businesses. Rather than focusing on the technologies alone, Kristian Hammond provides a practical framework for understanding your role in problem solving and decision making.
12:30-13:30 (1h)
Break: 午餐 由Intel赞助 (Lunch sponsored by Intel)
07:30-09:00 (1h 30m)
Break: 早咖啡服务 (Morning Coffee and Tea Service)
10:30-11:00 (30m)
Break: 上午茶歇 (Morning Break)
15:00-15:30 (30m)
Break: 下午茶歇 (Afternoon Break)